Pjanić: Gol posvećujem Juventusu

Igra odlično

Pjanić: Gol posvećujem Juventusu

Edmir Škorić

Juventus je danas s 2:0 savladao Lazio, a prvi gol postigao je bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

Pjanić je sjajnim udarcem donio Staroj dami prednost nad gostima iz Rima, da bi kasnije Mario Mandžukić ovjerio trijumf domaćeg tima.

Juve se mučio u prvom kolu protiv Chieva u Veroni, imao je problema i večeras, no aktuelni prvak Italije je maksimalan na otvaranju nove sezone.

"Nismo još na pravom nivou kada je fizička sprema u pitanju, ali s vremena na vrijeme izgledali smo dobro. Ovo nije još onaj pravi Juve, ali važno je da pobjeđujemo, posebno u teškim mečevima. Radimo na tome da se usavršimo", rekao je Pjanić za Sky Sport Italia, pa je dodao:

"Veoma sam sretan što sam ostao u ovom divnom klubu, tako da gol posvećujuem navijačima, mojim saigračima i klubu. Toliko sam napredovao posljednjih godina i to zahvaljujući što sam ovdje".

Pjanić je tražio od trenera Allegrija da ga izvede ranije iz igre.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Imao sam mali problem s mišićem, ali ništa ozbiljno. Trebaće mi dan za odmor, a onda idemo da pobijedimo Parmu prije odlaska na međunarodnu pauzu", poručio je Pjanić.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi