"Prestrogo je!"

Pjanić govorio o crvenom kartonu

E. Škorić

Miralem Pjanić je večeras dobio direktan crveni karton u remiju s Grcima (2:2).

Veznjak Juventusa je prvo postigao golčinu iz slobodnjaka za 2:0 u 20. minuti susreta, ali je kasnije dobio crveni karton nakon neopreznog starta nad jednim gostujućim igračem...

"Vodili smo 2:0, ali nažalost nismo pobijedili. Kasnije smo se povukli iako smo dobro krenuli. Oni su dali dva gola. Nismo uspjeli osvojiti šest bodova, pa idemo dalje", kazao je Pjanić, dodavši:

"Prestrogo sam isključen, nisam išao na to da ga udarim. Išao sam na loptu, a onda sam njega zakačio".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Nadam se da ću igrati protiv Italije drugu utakmicu", dodao je popularni Mire.

Sigurno je da na njegove usluge Robert Prosinečki neće moći računati u narednom kolu kada budemo igrali sa Fincima, ali na UEFA-i je da odluči da li će biti kažnjen i za utakmicu protiv Italijana tri dana kasnije.

Top Komentari

madr1dist4
Da je Pepe startovao ovako svi bi pisali kako je to start za zatvora. Ovako svi kazu da je jedva za zutog.
0 4
Alkma
Citavu utakmicu odbrana je nesigurna bila
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi