Nogometni savez se zahvalio navijačima: Vaša izvedba je bila u duhu bečkog valcera!

Nakon meča protiv Austrije

Nogometni savez se zahvalio navijačima: Vaša izvedba je bila u duhu bečkog valcera!

Nogometni savez Bosne i Hercegovine zahvalio se navijačima naše reprezentacije nakon sinoćnjeg remija u Beču protiv Austrije (0:0).

Podsjetimo, bh. Zmajeve je podrilo oko 20.000 vatrenih navijača koji su ih nosili do sjajnog uspjeha, odnosno plasmana u ligu A Lige nacija.

Dan nakon meča Nogometni savez je odlučio da im se zahvali.

"Vi ste još jednom pokazali da ste najbolji kada je najpotrebnije. Naši momci su imali snage, a vi ste im udahnuli energiju kojom ste im obilato pomogli da iznesu ovako tešku utakmicu do kraja. Time je sreća i veća, jer samo snagom kolektiva možemo graditi uspjeh.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Izvedba naših navijača na stadionu bila je u duhu bečkog valcera, a radost posljednjeg naklona završetkom predstave pripala je našim igračima. Prevalili ste kilometre, potrošili svoje vrijeme, uložili zadnji atom snage da budete dijelom historije ispisane na travnjaku bečkog stadiona. Iskreno vam hvala!

Jedno poglavlje je apsolvirano, idemo dalje u nove pobjede. Snovi nisu neostvarivi kada smo jedinstveni!", naveli su iz Saveza.

Top Komentari

Cholin potok
Nema dalje, samo jos malo smanjiti pirotehniku i UEFA-FIFA ce prizeljkivati ovakve navijace na najvecim smotrama:) Navijat ce za BiH
10 2
Dobar,Los,Zao
Najbolji Navijaći BH Fanatikosi!
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi