11

Komentari (11)

hk98
kad sam ja govorio ovaj gdje dodje tu trava vise ne raste...
SEDYnn
Analiza je da je Kouman trener dupelizac starim igracima Barcelone i njegovi holandezi moraju svaku igrat nebitno kako odigraju..
SEDYnn
Kako da pokaze kad dobijw 5 min do kraja ili ga vadis iz igra na prvom poluvremenu,kako covjek da dobije samopouzdanje igras jednu deset min i naredni dva mjeseca nikako..glupa analiza..Busquets ko eto igra i trci ko kakav klovn na terenu..
arbajram
moj Pjanke, svi su krivi izgleda osim tebe. A gledao sam te u Barci, dobijao si šansu, ali ti je igra bila nikakva. 0 asistencija, 0 golova, 0 hrabrosti u igri. Fakat ne znam sta si ocekivao.
mido1921
Stoperi i golman ima 0 asistencija i golova pa igraju svaku. Moraš poznavati fudbal da bi mogao komentirati
CrveniBar
Pokusali su me potpisati dvije godine zared , pise u tekstu. Causevicu sta ovo znaci?
Mackintosh
Zato sto je zaluto u Barcu. S Barce na Besiktas, s konja na ragu, mulu
BogatiDijasporac
Hvala Bogu pa ti inteligencija viri iz glave. Ne znam sta da kazem. Ti i onaj papak Matic ste dva daleko najgluplja majmuna na ovom portalu. Ha ja. Mulonja
Mackintosh
@BogatiDijasporac Vjeruj mulo da je Besiktas veci klub od Barce. Mulina dijasporska masta moze svasta, ha ja...
BogatiDijasporac
@Mackintosh Cinjenica da se 'hvatas' za ovo dijasporac potvrdjuje moju izjavu da si poglup :))) Jos reci da je Besiktas veci od Barcelone, hahahahaha :)))
Emin_Podzic
Causevicu **** ti ja mater vise ajde jos koju ovu glupu objavu o pjanicu a svaki put isti tekst
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.