Bh. fudbaler je kratko opisao otkaz Nizozemcu

Pjanićeva "umjerena" reakcija na Koemanov otkaz

6

Komentari (6)

Gvardijan
Mozda mu je ova izjava kao umjerena ali druga koju je napisao na instagramu je veoma prosta i ne prilici jednom sportisti.
KviskoKvesic
Nemoze pjanic ni cipele cistit nije om Komanu ni do koljena on je jedan obicni napuhanko nema veze sa mozgom a i loptom bolje mu je da suti i sta je pokazo do sada obicna nula
Atr
Dzeko ili Pjanke kad nekom lajkaju objavu vi odma objavljujete,jos samo da nas obavijestite kad jedu,idu u wc,krevet...
emial766
Bolje mu je da manje tipka i prica. Nebi sad bio u Besiktasu. Kouman veze nema ali trenutna Barca nije top tim i nije sve do trenera.
Ocelot
Nije sve ali je dobar dio do trenera nije ni Rijkardova ekipa u pocetku izgledala nesto previse dobro ali kasnije su bili super
emial766
Momak sjedi i usporedu tu ekipu i ovu po igracima i ekonomija kluba sad i tad je bila drugacija. Kad im Xavi dodje bice super 2 tekme i onda ce ih opet realnost udarit. Teska ce sezona biti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.