Pjanićeva "umjerena" reakcija na Koemanov otkaz

Bh. fudbaler je kratko opisao otkaz Nizozemcu

Pjanićeva "umjerena" reakcija na Koemanov otkaz

H. Zilić

Otkaz Ronaldu Koemanu u Barceloni vodeća je tema u fudbalskim krugovima.

Nizozemac je bilježio loše rezultate, ni igra Barcelone nije bila na niovu i sve je naplaćeno otkazom koji je klub potvrdio sinoć nakon poraza od Rayo Vallecana rezultatom 1:0.

Koemanov otkaz je naišao i na brojne rekacije i komentare, a svoje mišljenje iznio je i bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji kod Koemana nije imao zavidnu minutažu pa je morao na posudbu u Besiktas kako bi imao utakmica, ali i održavao formu.

Pjanić je imao "umjerenu" reakciju na Koemanov otkaz, tako što je lajkao na Instagramu objavu novinara Acrafa Ben Ayada koji je postavio sliku Koemana i stavio opis vezan za njegov otkaz.

Miralem Pjanić je ranije najavio kako ne namjerava ostati u Besiktasu duže od sezone i želi se vratiti na Nou Camp, a možda i novi trener bude i nova šansa za Pjanića u redovima katalonskog giganta.

Već se počelo špekulisati o Koemanovom nasljedniku, a prema pisanjima vodećih svjetskih medija legenda Barcelone, Xavi Hernandez je prvi izbor za novog trenera i klub već danas počinje razgovore sa legendanrim Špancem.

Pored Xavija spominjali su se Antonio Conte, Roberto Martinez, ali čini se da u Upravi Barcelone imaju sada druge ambicije.

Žele legednu kluba koja poznaje situaciju i klimu unutar i oko kluba, ali i u finasijskoj situaciji u kakvoj se nalazi barcelona, Xavi bi bio najrealnije opcija.

Top Komentari

KviskoKvesic
Nemoze pjanic ni cipele cistit nije om Komanu ni do koljena on je jedan obicni napuhanko nema veze sa mozgom a i loptom bolje mu je da suti i sta je pokazo do sada obicna nula
2 13
emial766
Bolje mu je da manje tipka i prica. Nebi sad bio u Besiktasu. Kouman veze nema ali trenutna Barca nije top tim i nije sve do trenera.
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije