Madridski mediji plasirali zabranjavajući podatak o Miralemu Pjaniću
FOTO: FC Barcelona

Nije igrao protiv Osasune

Madridski mediji plasirali zabranjavajući podatak o Miralemu Pjaniću

A. Čaušević

Miralem Pjanić je u Barcelonu stigao s velikim očekivanjima, ali to na terenu još uvijek ne uspjeva da pokaže. 

Madridski list AS danas je u javnost plasirao zabrinjavajući podatak o Pjaniću koji je u španskom prvenstvu odigrao svega 19.5 % od maksimilno mogućih mintua.

"La Liga nije za Pjanića, barem to tako vidi Ronald Koeman", piše AS koji dalje navodi da je nakon četvrtine prvenstva bh. reprezentativac na terenu proveo svega 158 minuta u ligaškim mečevima.

AS je iznenađen što je Koeman u meču protiv Osasune odlučio da u vezni red stavi Pedrija, a zatim ubaci Sergija Busquetsta pa je Pjanić cijeli meč presjedio na klupi.

Ipak, u Ligi prvaka je druga priča gdje Pjanić igra redovno te je do sada u elitnom takmičenju skupio 291 minutu od mogućih 360.

Potražite više informacija na temu La Liga:

AS zaključuje da Koeman još uvijek nema potpuno povjerenje u iskusnog veznjaka nakon što ga je ostavio na klupi protiv Osasune, ali pod uslovom da se ne radi o nekoj povredi.

"To bi bila loša vijest za igrač s karakterom koji želi da se osjeća važnim. Koeman od njega želi više zalaganja, bolje nastupe, ali i prije svega više koncentracije", navodi madridski list.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

doledolovski
Moras mu dati da igra da bi ti on mogao sve to dati,a ti si trener kanta,covjek je igrao kod svakog trenera koji ga je trenirao,al polahko doci ce njegovih 5 minuta
9 0
Ecosport
Trener debil pravi, stavlja Pedrija non stop koji još uvijek nije dorastao da bude prvotimac u Barci, tek mu je 17 godina. Onda bez potrebe ubacuje Busqetsa koji je bio povrijeđen, umjesto da mu da vremena da se još oporavi. Po meni je Pjanić trebao igrati od prve minute, a da Puig dobije šansu u drugom poluvremenu, bilo umjesto Pjanića ili nekog drugog.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi