Pjanić: Moramo sami iskovati svoju sreću

Smatra da je Roma trebala bolje

Pjanić: Moramo sami iskovati svoju sreću

S. Bošković

Naš reprezentativac Miralem Pjanić nije bio previše zadovoljan nakon remija Rome i Napolija (0:0). 

Vučica nije u današnjem susretu pokazala ništa spektakularno i toga je Pjanić svjestan: 

"Trebali smo kreirati više prilika, no igrali smo protiv dosta teškog protivnika protiv kojeg je mnogo ekipa izgubilo bodove", rekao je Pjanić, te se osvrnuo na nastavak sezone: 

"Sezona je duga, želimo ovu godinu završiti što bolje možemo i na zimskoj pauzi se odmoriti. Svjestan sam da u posljednje vrijeme ne postižemo previše pogodaka, no uz malo sreće počet ćemo ih postizati u narednim utakmicama", istakao je Pjanić. 

Miralem Pjanić jedan je od najboljih fudbalera Rome ove sezone, te je pogocima iz slobodnih udaraca donio mnoštvo bodova ekipi iz Rima, a sad smatra da nedostatak sreće nije opravdanje: 

"Ako nam nedostaje sreće u ovom trenutku, onda moramo sami iskovati svoju sreću". 

Što se tiče situacije na tabeli Roma za vodećim Interom zaostaje sedam bodova, no naš reprezentativac misli da nema razloga za zabrinutost: 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Prednost Intera nije prevelika. Stvari se brzo mijenjaju i mi imamo dovoljno vremena da smanjimo tu razliku", zaključio je na kraju Pjanić. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.