Pjanić na meti španskog velikana

Odlične igre u dresu Rome nisu ostale nezapažene

Pjanić na meti španskog velikana

Endin Čaušević

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i fudbaler Rome Miralem Pjanić sjajnim igrama privukao je pažnju velikih evropskih klubova.

Pjanić je bio strijelac i asistent u pobjedi Rome nad Empolijem proteklog vikenda, a tamošnji mediji prenose da se bh. fudbaler nalazi na meti Real Madrida.

Navodno, Real je zainteresovan da u svoje redove dovede veznjaka Rome jer žele pojačati konkurenciju u veznom redu. Nije tajna da je trener Reala Rafa Benitez fan Miralema Pjanića, a upravo je on izrazio želju da vidi našeg igrača u redovima kraljevskog kluba.

Skauti madridskog kluba prisustvovali su utakmici protiv Empolija, a španski mediji navode da bi Real uskoro mogao poslati i zvaničnu ponudu za igrača Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pjanić se u posljednje vrijeme povezivao sa PSG-om i Chelseajem. Sigurno da će naredna dva prelazna roka biti uzbudljiva što se tiče bh. igrača.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.