18

Komentari (18)

user1583752673
Ne boli te sigurno vise od nas! Vi cete opet otici u svoje klubove zgrcat milione a mi se vracamo nasoj crnoj svakodnevnici i rintanju za 250 eura mjesecno! Vi ste nam bili jedina svjetla tacka da malo skrenemo misli i vi nas razocaraste! Mrs!
Meazza
Pjanicu dzaba ti privatni avion i lova,dzaba ti sve,kad ne volis zemlju svog porijekla,svog oca i majke.Pokacaj Serifa i Cecu,i od****.Nikad se nisi borio ni zalagao u teprezentaciji,odigraj tako za Barsu,pa ces vidi kad Leo kaze,na ignore s Pjanom!
Fishek
Idrzi Pjanicu...zavrsice se i ova reprezentativna pauza.
Dtox
Cuj bili bolji i stvarali sase, sta si ti gledo "igro". 50/50 tekma, cak bi se usudio reci da su lazni irci imali vece sanse... nije bilo na srecu, vec ste uzgubili na neznanje i luzerski bezmudno
Ajax11
Samo graditi sa igracima iz naše lige tu buducnost! I trener mora biti iz PL naše-Osim ili Musemic
Fino alla Fine
Ljudi, zar vama nije jasno da mi imamo tri igrača vrijedna pomena, Pjanić, Dzeko, Kolašinac ostalo ispod prosjeka!Šta vi očekujete od pomenute trojice sa ostatkom ekipe?Pa nisu nji trojica vanzemaljci, bolje reći da nemaju sa kim odigrati već da se NE trude!Cimirot (Standard Liege)Krunic (ZAKOVAN ZA KLUPU)Gojak (Dinamo,nebi rekao da je alfa&omega Dinama)Visca(priča za sebe)Hodžić(prodje karijera u TRECERAZREDNIM ekipama)Duljevic(ZAKOVAN skoro za klupu jadnog Nimesa)ove novake neću ni pominjati, traba im dati šansu pa ocjenit. Mi definitivno trebamo sve iz početka sve mlado, nabrijano i željno dokazivanja, da i novog golmana, jer naša jedinica je čitavu svoju karijeru proveo u TRECERAZREDNIM ekipama. Toliko
Eno30
Sta sj Irska ima koga ona ima od zvjezdi nas pjanic sam vrjedi kao citava ekipa koga Island ima od zvjezdi pa poderase rumune nasi protiv jakih igraju kao ludi a protiv ovih slabasnih ekipa nejde nikako ja ne krivim igrace ovde ovo je kriva taktika Bajevica napadnes danes gol unjesto da dalje napadas da dsnes jos jedan gol mi se povucemo igrano njihivu igru onda primas gol unjesto da krenes ofanzivno ti pravis izmjenu tek u 83 minuti vadis igraca koji je dao gol koji je pokusavo nesto a Viscu drzis 120 min koji apsolutno najlosi igrac bio i jos na to sve penal masi ima jos tri napadaca na klupi on ne ubacuje njih da pomognu Dzeki
Arnel925
Mislim da Holandiju možemo uzeti čak i poljsku i tako uzeti prvo mjesto u grupi. Velika bi stvar bila osvojiti ovu ligu nacija
user1583752673
Hocemo al u k... u!
Arnel925
Gdje ti je optimizam jarane.
felix__27
Pajanicu nikad te nisam volio i mišljenja sam da si ti loš igrac,al vjeruj mi da to nije razlog da ti ovo napišem. Razlog su činjenice! Svaki baraž i svaku biznu utakmnicu si loše odigrao.
felix__27
Ev i ja cu dislajk,nije problem al jbga to je istina.
Barbarez9
Pofaflaj ga mire....
Jasko cologne
Ti si svoje pokazao na utakmici
MangasColoradas
...ma boli vas kita,vi ste odradili posao (do duse preko k*rca),jos ovu Ligu nacija odigrati laganim tempom pazeci se povreda i reprezentaciju ste skinuli s k*rca za duzi period...niste ludi da se znojite i rizikujete povrede,a mi budale cemo gubiti zivce zbog vas.
kostro
Moze li se i jedan clanak procitati na ovoj aplikaciji
samosamotisaopotoast
Na android uređajima još i kako tako, ali na iPhonima - rijetko koji članak je, u cijelosti, vidljiv.. o videima da ne pišem ..
SrednjaBosna
Ja sam je davno obrisao
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti