Pjanić: Nismo očekivali da će nam Sassuolo napraviti toliko problema

Juve uspio upisati nova tri boda

Pjanić: Nismo očekivali da će nam Sassuolo napraviti toliko problema

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa jučer su kao gosti pobijedili Sassuolo sa 3:0 u okviru 23. kola italijanske Serije A.

Stara dama je imala dosta problema u okršaju protiv neugodnog Sassuola, no na kraju su uspjeli nekako da prelome meč i slave sa 3:0. Od prve minute igrao je i bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji je uspio upisati asistenciju kod drugog gola Juventusa kojeg je postigao Cristiano Ronaldo.

Nakon utakmice Pjanić je dao kratku izjavu za italijanske medije iz koje se može zaključiti da nije baš zadovoljan igrom svog tima. Pjanić je rekao da im je Sassuolo zadao dosta problema što se tiče same igre, te da to nisu očekivali u ovakvoj utakmici.

"Igrali smo protiv ekipe koja veoma dobro igra s loptom i zadavali su nam više problema nego što smo očekivali. Bilo nam je jako teško u pojedinim momentima da dođemo do naše igre, ali kada smo dali drugi gol to je i prelomilo utakmicu", rekao je Pjanić.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi