Pjanić objavio fotografiju s Ronaldom, Totti ih "počastio" komentarom i nimalo nije bio ljubazan
FOTO: Instagram

Legendarni Italijan se nije suzdržao

Pjanić objavio fotografiju s Ronaldom, Totti ih "počastio" komentarom i nimalo nije bio ljubazan

A. Čaušević

Miralem Pjanić je nedavno izjavio kako je Francesco Totti igrač koji ga je najviše impresionirao tokom njegove karijere. 

Pjanić i Totti su dijelili svlačionicu u Romi i za taj period postali su odlični prijatelji te još uvijek i van terena zajedno provode vrijeme te su često u kontaktu.

Bh. reprezentativac se za vikend povrijedio protiv Napolija, međutim povreda nije bila ozbiljne prirode te se već vratio treninzima. Danas je trenirao u punom kapacitetu te će duel s Fiorentinom dočekati spreman.

Nakon odrađenog treninga Pjanić je na društvenoj mreži objavio zajedničku fotografiju s Cristianom Ronaldom uz "interesantan" komentar Tottija.

Totti je u komentaru za Ronalda i Pjanića na italijanskom jeziku napisao "jadni" uz nekoliko emoticona, a bh. veznjak je na to reagovao jednostavnim odgovorom tako što je napisao broj 10.

View this post on Instagram

Work Hard , Dream Big #finoallafine⚪️⚫️

A post shared by Miralem Pjanić (@miralem_pjanic) on

Potražite više informacija na temu Serie A:

A Ronaldo? Portugalac se za sada nije oglasio.

Inače, Pjanićeva i Ronaldova zajednička fotografija je za kratko vrijeme skupila preko 100.000 "lajkova".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
**** se njemu za djeda što je preminuo
1 16
Saimai1316
Scarsi ne znaci jadni dragi moj prevodioce,evo neznam na nasem jeziku tacno kako se kaze ali znaci u smislu da nisu na nekom velikom nivou,u smislu da su slabi
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti