Pjanić odgovarao na pitanje, pa riječ preuzeo Sarri: "Ovo je napad na moje igrače"

Pred utakmicu s Bayer Leverkusenom

Pjanić odgovarao na pitanje, pa riječ preuzeo Sarri: "Ovo je napad na moje igrače"

A. Čaušević

Juventus će posljdnji meč grupne faze Lige prvaka igrati protiv Bayer Leverkusena. Bianconeri su već prošli dalje i u Njemačku su doputovali bez pritiska. 

Na redovnoj press konferenciji prije utakmice osim trenera Maurzija Sarrija govorio je i bh. reprezentativac Miralem Pjanić. 

U jednom trenutku dok je Pjanić davao izjavu uključio se i Sarri koji je stao u odbranu svojih igrača kazavši kako se u pitanje dovodi profesionalnost njegovih igrača.

Jednog od novinara je zanimalo što se dešavalo u svlačionici nakon što je Juventus izgubio od Lazija s 3:1 i da li se Pjanić osjeća jednim od vođa ekipe.

"Rekli smo ono što mislimo. Pričali smo zajedno za dobro grupe. Nije bilo drame, već samo da se trebamo popraviti. Razgovarao sam sa saigračima i mislim da će se nešto promijeniti u narednim utakmicama", rekao je Pjanić.

"Od nas se traži da pobjeđujemo, ali ne samo to, već da to radimo na luđački način, a to nije lako raditi svako tri dana. Do sada smo dobri, ali u prvenstvu želimo biti na boljoj poziciji", rekao je Pjanić.

Nakon toga je riječ preuzeo Sarri te kritikovao novinara.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Želim i ja odgovoriti na pitanje jer je ovo jasan napad na profesionalnost igrača. On napada profesionalnost ovih momaka koji su izuzetno profesionalni...", poručio je Sarri.

Dešavanja sa pressice pogledajte na 7:16 video priloga.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Pjanke je mozak za loptu, igru i jezike, prica ga kao maternji hebote...
1 0
karlhajncbrazzzo
Napad na profesionalnost koji su profesionalni. ?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije