Pjanić: Povrede su, nažalost, sastavni dio igre

Mora mirovati u narednom periodu

Pjanić: Povrede su, nažalost, sastavni dio igre

E. Škorić

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić povrijedio se tokom današnjeg meča Fiorentine i Juventusa.

Juve je osvojio samo bod u Firenci, mada prema viđenom, gosti iz Torina mogu da budu sretni što su neporaženi u okršaju s Fiorentinom, koja je bila bolja i opasnija.

Pjanić je povredu zadobio još u prvom dijelu utakmice, a po svemu sudeći stradala je zadnja loža desne noge, ali još nema informacija o tome koliko će izbivati s terena.

Nadamo se da će potpuno spreman dočekati duele kvalifikacija za EP u oktobru, koji su nam 'biti ili ne biti'.

Inače, Pjanić se nakon meča oglasio na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Povrede su, nažalost, sastavni dio ove igre. Procijenit ćemo posljedice, ali uvijek moramo imati na umu da ostanemo jaki i da se suočimo s bilo kojim izazovom. Sada moramo razmišljati o utakmici u srijedu", poručio je Pjanić.

Juventus u srijeu ide na gostovanje Atleticu u Madridu na otvaranju grupne faze Lige prvaka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti