Pjanić priredio razočaranje Mihajloviću, pa ga pohvalio

Bh. reprezentativac zabio za pobjedu nad Bolognom

Pjanić priredio razočaranje Mihajloviću, pa ga pohvalio

A. Čaušević

Juventus će i nakon osmog kola Serije A ostati vodeća ekipa lige zahvaljujući Miralemu Pjaniću. 

Pjanić je zabio gol za pobjedu rezultatom 2:1 i tako priredio razočaranje Siniši Mihajloviću koji je s ekipom doputovao u Torino iako još uvijek boluje od leukemije. 

Bh. reprezentativac igra izvrsno ove sezone, a potvrdio je to trećim ovosezonskim golom. Iako ga je Soriano pratio u stopu cijelog meča, Mihajlovićev plan da zaustavi našeg veznjaka je bio neuspješan. 

"Soriano me pratio cijelo vrijeme, kako je utakmica odmicala dolazio sam do prostora, jer su se i oni umorili, dosta su trčali. Zadovoljni smo s tri boda i idemo dalje"

"Nikad nije lako poslije reprezentativne pauze, bilo je važno osvojiti bodove i ostati prvi na tabeli", rekao je Pjanić nakon susreta.

U dobrom svjetlu u Torinu se predstavila i Bologna, u prilog tome ide i Pjanićeva poruka upućena Mihajloviću poslije utakmice. 

"Počinje nova NBA sezona, a ja nastavljam raditi na šutu za tri poena. Dobra ekipa i veliki karakter Bologne, za informacije pitajte trenera Mihajlovića", napisao je Pjanić na Instagramu. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

odbosnezmaj
Što bi rekao Pjanić:prosječna ekipa...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi