Pjanić: Protiv Reala idemo po čudo

Roma sutra igra u Madridu protiv Reala

Pjanić: Protiv Reala idemo po čudo

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome sutra igraju revanš utakmicu osmine finala Lige prvaka u gostima protiv Real Madrida.

Kraljevski klub je u prvoj utakmici koja se igrala u Rimu slavio sa 2:0 i tako je znatno umanjio šanse Romi da se može plasirati u četvrtfinalu. Ipak, fudbaleri Rome vjeruju u čudo u sutrašnjoj utakmici.

"Izgubili smo sa 2:0 u prvoj utakmici što je težak rezultat. Ovo su utakmice na visokom nivou i njih može riješiti nekoliko detalja. Sutra idemo po čudo i znamo da je sve moguće u fudbalu", rekao je Pjanić.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bh. fudbaler je dodao da zna da njegova ekipa ima kvalitet da savlada Real Madrid jer su ranije ove sezone remizitali protiv aktuelnog prvaka Evrope, Barcelone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi