Pjanić: Respektujemo Barcelonu, ali želimo pobjedu
Foto: EPA

Vezista Juventusa pred meč

Pjanić: Respektujemo Barcelonu, ali želimo pobjedu

Vezni fudbaler Juventusa Miralem Pjanić poručio je pred večerašnu utakmicu njegoog tima protiv Barcelone u Ligi prvaka da respektuje rivala, ali želi pobjedu. 

Juventus i Barcelona će večeras snage odmjeriti po četvrti put ove sezone u Ligi prvaka. Do sada Juve ima jednu pobjedu od 3:0, Barca također, a jedan meč je završen bez golova. 

Pjanić pred večerašnji susret poručuje da je Barcelona sjajan tim. 

"Barca je sjajan rival i jedan od glavnih kandidata za osvajanje Lige prvaka. Mi se nakon ove utakmice možemo kvalifikovati u narednu rundu. Barceloni sigurno nije drago zbog poraza ovdje u prošloj sezoni, ali ni nama nije drago zbog poraza na Cam Nou u septembru. Mi imamo veliki respekt prema Barceloni, ali naravno da želimo pobjedu", započeo je Pjanić pa nastavio: 

"Postigao sam gol protiv Real Madrida, velikog rivala Barcelone, dok sam igrao za Lyon. Uvijek imate nešto naučiti dok gledate Barcelonu i igrače kao što su Busquets, Iniesta i Xavi. Sada je Barcelone nešto drugačija, ali i dalje igraju veoma dobro. Sutra ćemo igrati protiv njih kao protiv bilo kojeg rivala".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Također, Mali princ je dodao: 

"Moramo prihvatiti kritike i shvatiti da se stvari uvijek mogu uraditi bolje. Bilo je velikog razočarenja nakon poraza od Sampdorije i niko od nas nije bio sretan. Ne bih rekao da postoji neki problem. Primamo prevelik broj golova i svi moramo igrati drugačije, baš kao prošle godine. Također, vezni igrači i napadač također moraju poraditi kako bi igrali bolje", rekao je Pjanić.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi