Busquets: Od 100 ovakvih utakmica, dobit ćemo 95

Barca remizirala u Pireju

Busquets: Od 100 ovakvih utakmica, dobit ćemo 95

Barcelona je sinoć odigrala samo 0:0 na gostovanju u Pireju protiv Olympiakosa.

Katalonski klub je tokom svih 90 minuta imao terensku inicijativu, ali se Olympiakos na kraju uspio odbraniti od Messija, Suareza i kompanije te izvući prvi bod u ovoj sezoni Lige prvaka.

Fudbaler Barcelone Sergio Busquets je nakon utakmice izjavio da se u fudbalu ponekad dešavaju i takve stvari.

"Da odigramo 100 ovakvih utakmica, dobit ćemo 95. Ova je baš bila izuzetak. Imali smo mnogo prilika, pogodili stativu ali dešava se i da u takvim utakmicama ne pobijedite", započeo je Busquets, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Svejedno, ponovo smo u dobroj prilici da završimo na prvom mjestu. Nisam siguran koliko nam tačno bodova treba da budemo prvi, ali znam da ćemo to uraditi".

Barceloni je za matematičku ovjeru prve pozicije u grupi D potreban bod u narednom kolu u Torinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi