Pjanić ponovo pričao o Messiju i Ronaldu: "O njemu vam mogu reći samo lijepe stvari..."

Bh. fudbaler pred susret Barcelone i Juventusa

Pjanić ponovo pričao o Messiju i Ronaldu: "O njemu vam mogu reći samo lijepe stvari..."

E. Čaušević

Barcelona i Juventus večeras na Camp Nou igraju velikiderbi u okviru šestog kola grupne faze Lige prvaka.

Katalonci su u prvom duelu pobijedili u Torinu sa 2:0, ali je tada Juve bio bez Cristiana Ronalda. Večeras nas sigurno očekuje mnogo uzbuđenja, a najviše zbog novog okršaja Ronalda i Lionela Messija.

Mundo Deportivo je danas objavio da bi i Miralem Pjanić trebao igrati od prve minute protiv svog dojučerašnjeg kluba nakon što je Ronald Koeman kritikovan da bh. veznjak premalo igra.

Pjanić je pred ovaj susret govorio za Mundo Deportivo, a jedno od pitanja je bilo da uporedi Messija i Ronalda jer je imao privilegiju da igra s obojicom.

"O Ronaldu mogu reći samo lijepe stvari. On je nevjerovatna atleta i spreman je uvijek do najsitnijeg detalja. Messi je nešto posebno. Svaki put kada sam igrao protiv njega bilo je jako teško i gotovo ga je nemoguće zaustaviti. Sada kada igramo zajedno vidim da je zaista fenomen. Svaki put kada primi loptu napravi nešto ozbiljno. On je genije", rekao je Pjanić.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bh. reprezentativac se dotakao i toga da je Messi ljetos htio da ide iz kluba.

"To je bilo prije nego što sam se priključio ekipi. Vidio sam da postoje problemi i da Messi nije baš najbolje. Ipak, sada je sve ok i motivisan je i fokusiran samo na fudbal. Kada imate takvog igrača u ekipi jasno je da želite osvojiti sve što možete".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Krosteutegurovic
To je Messi osto zbog pjanketa kad je vidio kakva je to igračina
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi