Ronalda odavno niko nije hvalio kao Pjanić: Trenutno je poput lava u kavezu

Ronalda odavno niko nije hvalio kao Pjanić: Trenutno je poput lava u kavezu

A. Beganović

Nekoliko dana uoči duela Barcelone i Juventusa u okviru Lige prvaka bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić dao je intervju Tuttosportu.

Govorio je veznjak Barcelone o mnogim temama, a između ostalog dotakao se i Cristiana Ronalda, koji će vjerovatno zbog infekcije korona virusom propustiti pomenuti duel.

"On je aspolutni šampion. Nevjerovatno vrijedan radnik koji se brine za svaki detalj. Opsjednut je golovima, statistikom i pobjedama. Misli samo na pobjedu. On je pravi vođa, ali i osoba koja se na ugodan način stapa u gruPu", istakao je bosanskohercegovački reprezentativac.

Nekadašnji fudbaler Juventusa otkrio je i da se čuo sa Ronaldom prije nekoliko dana.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nazvao sam ga telefonom prije nekoliko dana. Nikada ne želi biti bolestan ili povrijeđen, pa je trenutno poput lava u kavezu. Rekao mi je da se osjeća se dobro, te da ne osjeća ništa i da se želi se brzo vratiti na teren. Nadam se da ću biti negativan što je prije moguće", zaključio je Pjanić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi