Za Crespa nema dileme ko je bolji: Messi ili Ronaldo

Na strani sunarodnjaka

Za Crespa nema dileme ko je bolji: Messi ili Ronaldo

E. Škorić

Legendarni napadač Hernan Crespo smatra da je Lionel Messi bolji od Cristiana Ronalda.

Sljedeće sedmice će Barcelona gostovati u Torinu Juventusu, ali nažalost nećemo gledati okršaj Messija i Ronalda budući da je Portugalac i dalje pozitivan na COVID-19

“Radujem se što ću gledati utakmicu Juventus - Barcellonu, ali izabrao bih Messija, mada nemam šta da kažem negativno o Ronaldu. Leo je moj sunardonjak, tip kojeg sam vidio kako odrasta. Nadam se da ćemo na Copa Americi otići do kraja", rekao je Crespo.

On je također kazao da mu je žao vidjeti tužnog Messija jer je "Barcelona njegov jedini dom".

Lautaro Martinez je još jedan Argentinac kojem se Crespo divio:

“Uvjerio me izbor Lautara Martineza prošlog ljeta. Ostao je u Interu. Sezona je bila složena zbog pandemije, klub ga je prvi put odlučio koristiti kao startera nakon odlaska Maura Icardija. On se suočio s izazovom i pokazao sve svoje kvalitete. Zanetti i Milito govore biranim riječoma o njemu i on je stvarno nevjerovatan igrač".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osvrnuo se i na Paula Dybalu, napadača Juventusa i još jednog talentovanog Argentinca.

"Dybalin talent uskoro će zasjati. On je igrač vrhunske momčadi i toliko je puta dokazao gdje pripada".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi