Bh. veznjak će se uskoro pridružiti novom klubu

Pjanić se emotivnom porukom oprašta od Juventusa: "Diši Mire..."

6

Komentari (6)

Maestro
GRANDE MIRE svaka čast jedan od najvećih ako ne i najveći BH igrača
MirzaBarucic
Sretno Pjanke u 'našem' gradu. Veliki događaj u historiji odnosa Barcelone i Sarajeva dogodio se 1995. kada grad Barcelona donosi odluku o formiranju 11og gradskog distrikta – pod imenom distrikt Sarajevo. Distrikt 11 bio je sastavni dio organizacije grada Barcelone pokrivajući teritoriju glavnog grada BiH. Od novembra 2000. godine kao potvrda i ozvaničenje neraskidivog prijateljstva i ljubavi između Sarajeva i Barcelone zvanično je potpisan protokol obratimljenju gradova.
Mowzilla
Mire, hvala ti za sve, sretno u bućoj karijeri, čuvaj se Messija, neće ti biti bolje s njim nego s Ronaldom, al' et'...
Mowzilla
Arnel925
Arthur ima kvaliteta da bude dobar igrač. Definitivno dobar potez Juventusa. Imaju igrača 10 godina. Ili ce ga prodati za duplo za 2-3 godine.
Salihović23
Ne vjerujem, sta se dešava ovom Juventusu: prodaju Pjanić, Mandzukica I jos par dobrih igrača su prodali, vratiše Higuaina koji I sam ne zna bil igro još malo il ne, ode im I Marotta (sportski direktor), al tu je Sarri! STRASNO, UPROPASTISE SE Ljudi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.