Pjanić se oporavio, spreman za Sampdoriju
Foto: EPA

Dobre vijesti za Allegrija

Pjanić se oporavio, spreman za Sampdoriju

Juventus će u nedjelju u okviru 13. kola italijanske Serie A gostovati u Genovi kod Sampdorije. 

Za ovaj meč Massimiliano Allegri će imati na raspolaganju Miralema Pjanića, koji se, kako izvještavaju italijanski mediji, oporavio od povrede. Tokom cijele sedmice bh. nogometaš je trenirao s ostatkom tima i nije osjećao nikakve bolove, niti je imao druge probleme. 

Reprezentativac BiH je prošli susret protiv Beneventa bio primoran propustiti, plašili su se u Juventusu da bi mogao na duži period izbivati sa terena, međutim medicinski pregledi su na kraju pokazali da je povreda lakše prirode. 

Osim Pjanića, u tim bi se prema najavama trebao vratiti i Cuadrado. 

Povratak ove dvojice nogometaša za Juventus je velika stvar, budući da u ovom mjesecu za torinski klub slijede dueli sa Sampdorijom, Napolijem, Barcelonom i Interom. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi