Pjanić sjajno započeo Romin mat u tri poteza

Gaženje Fiorentine u Rimu

Pjanić sjajno započeo Romin mat u tri poteza

Roma večeras na Olimpicu igra derbi 28. kola protiv Fiorentine, a rezultat na poluvremenu je 3:1.

Roma je povela u 22. minuti kada su fudbaleri Vučice odradili pravi mat u tri poteza.

Akciju je fenomenalnim pasom započeo Pjanić koji je poslužio Salaha. Egipćanin, koji je prethodno možda bio u ofsajd poziciji, je proslijedio loptu do El Shaarawyja, kojem nije bilo teško da pogodi za 1:0.


Potražite više informacija na temu Serie A:

Tri minuta kasnije, na 2:0 je povisio Salah, koji je uz dosta sreće matirao golmana Tatarusanua, da b i u 38. minuti pogodio i Perrotti. Jedini gol za Fiorentinu u prvih 45 minuta postigao je Iličić sa bijele tačke u sudijskoj nadoknadi vremena.


Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi