Pjanić: Uvijek je lijepo pobijediti Inter, pa makar i u julu na pripremama

Juve slavio nakon penala

Pjanić: Uvijek je lijepo pobijediti Inter, pa makar i u julu na pripremama

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa danas su nakon penala u prijateljskoj utakmici savladali Inter.

Juve i Inter odigrali su veoma dobru utakmicu koja je na kraju završena sa 1:1, a Stara dama je upisala pobjedu nakon penala. Veći dio utakmice odigrao je i bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

Pjanić će očito biti važan dio u ekipi Maurizija Sarrija koji još uvijek uigrava ekipu. U pojedinim momentima izgledalo je kao da se igra prvenstvena utakmica jer su igrači obje ekipe bili veoma borbeni na terenu.

Nakon utakmice na Instagramu se oglasio bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji je poručio da je uvijek lijepo pobijedili protiv ljutog rivala Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Uvijek je lijepo pobijedili u derbiju Italije, pa čak to bilo u julu na pripremama. Protiv Intera će biti dosta izazova u prvenstvu i to se vidjelo danas", poručio je Pjanić.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ZivioFudbal
Ronaldov dupeuvlakac
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi