Pjanić zbog protokola La Lige nije mogao večeras debitovati za Barcelonu

S tribina prati meč protiv Girone

Pjanić zbog protokola La Lige nije mogao večeras debitovati za Barcelonu

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone trenutno igraju prijateljsku utakmicu protiv Girone.

Katalonci nakon prvog poluvremena vode sa 2:0 golovima koje su postigli Philippe Coutinho i Lionel Messi.

Utakmicu u trening kampu katalonskog kluba prati i bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji je jučer zvanično predstavljen kao novo pojačanje Barcelone.

Pjanić već nekoliko dana trenira odvojeno od ekipe, ali će se u narednim danima pridružiti ovom timu. Barcelona je pred večerašnji meč objasnila da Ronald Koeman zbog protokola La Lige nije mogao računati na Pjanića.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, Pjanić večeras nije mogao igrati jer prema protokolu još jednom mora biti testiran na koronavirus. Pjanić je bio negativan na testiranju prošle sedmice kada je dobio dozvolu da počne trenirati, ali se mora još jednom testirati kako bi trenirao s ostatkom ekipe, te imao pravo nastupa za novi tim.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi