Pjanićeva avantura u La Ligi počinje večeras, prema najavama veznjak na čekanju

Barcelona domaćin Villarealu

Pjanićeva avantura u La Ligi počinje večeras, prema najavama veznjak na čekanju

A. Čaušević

Barcelona će prvi ligaški meč ove sezone odigrati na svom Nou Campu, a protivnik će biti Villareal. 


Bit će to prvi zvanični duel i za Miralema Pjanića koji će prema najavama iz Španije svoju avanturu u La Ligi početi s klupe.

Mundo Deportivo najavljuje da će Barca igrati u sljedećem sastavu: Neto, Alba, Lenglet, Pique, Sergi Roberto, Busquets, De Jong, Griezmann, Coutinho, Ansu Fati, Messi,

Prema grafičkom prikazu Ronald Koeman planira igrati u formaciji 4-2-3-1, Griezmann bi igrao na desnom krilu, dok bi Messi bio u vrhu napada.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pjanić se među posljednjim priključio ekipi, u međuvremenu je prebolio i koronavirus. Fizički zaostaje za ostalim saigračima pa je odluka da počne s klupe na neki način i očekivana.

Inače, najbolje kvote za utakmicu Barcelona - Villareal nudi kladionica Mozzart. Svoju opkladu možete ostaviti ovdje.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dtox
Nek se privikne to ga i ceka
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi