6

Komentari (6)

Sanagoal
Kad neki skontaju igru Barcelone skontace i zasto Pjanic igra kako igra. Ovo nije Juve !! Barca uvijek igra kratka dodavanja i brze kombinacije. Neki igraci to znaju (kao Pjanic) a neki ne.
Pjanic je tipicni "Fliper igrac" od njega se takoreci lopta odbija do sagiraca isto kao kuglica na fliperu, nema da pokusa da napravi par koraka naprijed ili po ptrebi neki prodor ili dribling, sve je to u redu ako je njgova igra fliper igraca bude ujedno i asistencija za gol, Barcelona je postigla 3 gola ali nijedna njegova asistencija kod postignuta 3 gola, od kako Pjanic igra u Barceloni jos nije imao nijednu asistenciju za gol, Pjanic se mora promijeniti inace opet ce biti na klupi.
Shik
Ma pjanke je dobar.Al bumerang dodavanje nije dovoljan za velike utakmice...
Darkwood
Ma jebbees to kad mu je klupa za vikend rezervisana. Moj pjanke moj. Da li bi igrao da je bila utakmica od neke važnosti.... on je kod koeman(serronje) nažalost rezerva i tako ce biti.
Maatija
Ništa, ok je odigrao al' jedina dobra lopta na stranu za Desta, sve što je dodavao deset metara ispred sebe maksimalno..Nema neke odgovornosti.. Uzmi probaj neki lucidan pas..Polako
Noone
Možda može naći negdje utakmice od Misimovića, koji je fizicki lošiji od Pjanića a svu tehniku svijeta je imao u nogama.. Dosta bi naučio samo da pregleda
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.