Pjanićeva utakmica za pamćenje, barem statistički

Postavio rekord za ovu sezonu

Pjanićeva utakmica za pamćenje, barem statistički

Admin Čaušević

Miralem Pjanić je odigrao kompletan meč 5. kola Lige prvaka protiv Ferencvaroša. 

Katalonci su ostvarili rutinsku pobjedu s 3:0, a Pjanić je bio među najboljim na terenu, barem gledajući statistiku.

Bh. reprezentativac je prema statističkim podacima odigrao svoj najbolji susret u Ligi prvaka, bez obzira što nije postigao gol ili upisao asistenciju.

Naime, Pjanić je imao 134 pokušaja dodavanja, a uspješno je realizovao njih 126 što mu je najbolji učinak u dosadašnjih 77 utakmica Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, ovaj učinak od 126 uspješnih pasova je ujedno i najbolji u dosadašnjem dijelu ove sezone Lige prvaka po čemu je iskusni veznjak rekorder takmičenja.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shik
Ma pjanke je dobar.Al bumerang dodavanje nije dovoljan za velike utakmice...
5 6
Maatija
Ništa, ok je odigrao al' jedina dobra lopta na stranu za Desta, sve što je dodavao deset metara ispred sebe maksimalno..Nema neke odgovornosti.. Uzmi probaj neki lucidan pas..Polako
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi