Bh. reprezentativac nije u idealnoj formi

Pjaniću kao da nestaje ideje

9

Komentari (9)

Bulle
Ne igra Pjanić sam, svi su loši a trener počeo ganjat formacije generalno su svi zakazali ove sezone
saju701
Ma da Pjanic je kriv a ostali su igrali kao nikad prije.Rabiot pojma nema i on igra u Juventus,strogi promasaj,De Light ko da je jučer poceo igrati,Cuadrado ne zna lopte ustopati.Al važno je naći odmah sr... po Pjanicu.
Śmeker007
Covjece sinoc svi pricaju kako je slab ne samo naši, ako imas Dazn kanale nijemci sinoc isto samo o njemu pricaju, da ne ispada sad da samo nasi pisu tj. pljuju po njemu, a sto se tice ostalih igraca nema sta katastrofa su, jedino je CR koliko toliko...
Kimi.R.
@Śmeker007 neka pišu šta god hoće i ko god hoće ali Mire i da je najgori na svijetu za mene je najbolji.
Ja mislim tako i ne može mi niko to zabraniti.
Moj Pijanista Miralem Pjanić Bosanac i Hercegovac na NAJBOLJI srednji vezni na svijetu.
Znam glupo je ali ovo sa moje strane je pristrasno jer je MOJ/ NAŠ Bosanac
Bhf111
Problem je u treneru. Nije Pjanic zaboravio igrati samo Sarri uvijek nesto drk*a formaciju i logicno da ce se to odraziti na citavu ekipu
BobPaisley
...nedostaje mu Blaise Matuidi da trci za njega,Bencancour i Rabiot nece da trce i ganjaju igraca kada Pjanic pogrijesi.
rifresh
ma luta ovaj Sarri sa formacijama,igrači se taman uštele za jednu formaciju i tip igrača,on u sljedećoj mjenja i formaciju i startnu postavu.Dobro je da nije na štetu Pjanića,al ga zato Dybala ispuši -.
rd07
Igrač za bajramskih turnira, kad god treba nigdje ga nema
Nany
možda ti više odgovaraju božićni turniri, pa stavi nekog ,,svog''
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.