Pjaniću se neće svidjeti najava za El Clasico

Treća je opcija

Pjaniću se neće svidjeti najava za El Clasico

Samir Mlaćo

Miralem Pjanić je konačno zaigrao od prve minute za Barcelonu.

Desilo se to u srijedu u okviru Lige prvaka kada su Katalonci ugostili mađarski Ferencvaroš, a završilo je 5:1.

Pjanić je na terenu proveo 76. minuta, a prema pisanju katalonskog Sporta teško da će zaigrati u velikom derbiju protiv Reala iz Madrida za vikend.

 “Busquets je osiguranje za Koeamana, a kraj njega će biti Frenkie De Jong. Tu je i Miralem Pjanić, ali on je treća opcija. Još uvijek nije u najboljoj formi i teško može iznijeti zahtjeve El Clasica“, piše Sport.

Veliki derbi se igra u subotu, a ovaj list navodi da će Barca igrati taktiku 4-2-3-1, te da će Lionel Messi imati ulogu lažne “devetke“.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Koeman je sretan zbog povratka Jordija Albe i čini se da nema puno nedoumica za sastav u subotu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ahmed0210
Sto ste ga doveli za Arthura i pare ako vam ne treba
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti