Pjaniću stiže konkurencija iz Liverpoola?

Emre Can na meti Stare dame

Pjaniću stiže konkurencija iz Liverpoola?

E. Čaušević

Čelnici Juventusa prije nekoliko dana ozvaničili su transfer Tomasa Rincona, ali prema svemu sudeći to neće biti jedino pojačanje Stare dame ovog januara.

Italijanski mediji prenijeli su danas da je Juventus zainteresovan da u svoje redove dovede fudbalera Liverpoola, Emrea Cana. Ovaj 22-godišnji fudbaler većinom igra u veznoj liniji, a mediji u Italiji smatraju da bi on mogao biti konkurencija Miralemu Pjaniću.

Can trenutno ima ugovor s Liverpoolom do ljeta 2018. godine, a na Anfield je stigao iz Bayer Leverkusena. Iako ima dosta dobru minutažu u ekipi Jurgena Kloppa postoje šanse da svoju karijeru nastavi u dresu aktuelnog prvaka Italije.

Navodno, njega je preporučio Sami Khedira koji je njegov saigrač u reprezentaciji Njemačke. Liverpool je Cana 2014. godine platio 12 miliona eura, ali sada za Nijemca traže minimalno 25 miliona funti.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi