Počeli pregovori, Juve spremio tri miliona eura za Kolašinca

Žele ga u januaru

Počeli pregovori, Juve spremio tri miliona eura za Kolašinca

Bosanskohercegovački reprezentativac Sead Kolašinac sve je bliže prelasku u redove Juventusa, prenose italijanski mediji.

Najnovije informacije iz Italije govore da su Juventus i Schalke počeli pregovore oko dolaska našeg reprezentativca, a trener Stare dame Massimiliano Allegri želi Kolašinca već u januaru.

Podsjetimo da lijevi bek Schalkea ima ugovor sa ovom ekipom do ljeta ove godine, ali Juventus ga želi već u januaru zbog toga što će Patrice Evra vjerovatno veoma brzo napustiti klub i preći u redove Valencije.

Navodno je Juventus spreman dati 3 miliona eura Schalkeu kako bi ubrzali njegov dolazak i kako ne bi čekali istek ugovora na ljeto. Da li će Schalke pristati na ovu ponudu Stare dame, vjerovatno ćemo vidjeti u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da je Kolašinac ove sezone odigrao 12 mečeva u Bundesligi te je postigao dva pogotka i upisao četiri asistencije. Uvršten je i u tim jesenjeg dijela polusezone Bundeslige.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi