Ponovo ga nema među igračima Barcelone

Pjaniću uporno dolaze loše vijesti

6

Komentari (6)

dedizator
Zašto smarate više. Za takvu platu neka sjedi daleko na klupi i uživa. Kad prođe ugovor ide kao slobodan besplatno gdje želi. Ako im je to u interesu da duplo gube neka gube. Samo bošnjo što može komplikovati i srati uspjehe, nevjerovatno. Pjanić je pobjedio i vas i barcu, štakori.
Mackintosh
Propo ko zeton
SEDYnn
Zbog cega je propao? Nkontam.. Prvo covjek nije ni dobio sansu od zutog konja a drugo ima jos ugovor i tako da moze sjedit i dobijati pare..Samo se pitam da nijedan dobar trener nebih se odrekao usluga tako lako kao ovaj konj zuti
Zmaj19
Kratko i jasno OD****TE i portal i kljohara Pjanic
King_Kenny
...ovo je stvaro postalo tesko maranje sa Pjanicem...ne daj Boze da ostane i ne ode nigdje ima da smaraju ovako jos godinu dana.
WOLF20
Koliko vijesti o njemu izbacujete na dan bilo bi iznenadjenje da na kraju bude nesto dobro
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.