Plakalo za novu pobjedu Bosne iz Visokog

Plakalo za novu pobjedu Bosne iz Visokog

A. Beganović

Fudbaleri Bosne iz Visokog, lidera Druge lige Federacije BiH Grupa Centar, nastavili su sa dobrim igrama i pobjedama.

Danas su u okviru 17. kola na gostovanju savladali Krivaju, koja je preko Fejzića u 70. minuti stigla do prednosti. No, Čomaga u 87. stvari vraća na početak, da bi Plakalo u 89. donio pobjedu Bosni.

Drugoplasirani TOŠK bbio je bolji od Usore (2:1). Bašić i Braković su pogađali za TOŠK, dok je za Usoru pogodio Kršić.

Golovima Berbića i Čese Mladost je u Brezi savladala Rudar, dok su Natron i Ilijaš podijelili bodove (1:1).

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Borac je na gostovanju savladao Rudar iz Zenice (3:1). Pogotke za pobjedničku ekipu su postigli Hodžić, Subašić i Mudrov, dok je jedini pogodak za Rudar postigao Hamzić.

U duelu Famosa i Azota nije bilo pobjednika. Azot je preko Delića došao do prednosti u 57. minuti, da bi četiri minuta kasnije Đono pogodio za konačnih 1:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.