Planovi Borussije padaju u vodu: Bayern želi Marija Mandžukića!
Mandžukić će ovog ljeta po svemu sudeći napustiti Torino

Bavarci traže pojačanje na poziciji krila, ali i zamjenu za Lewandowskog

Planovi Borussije padaju u vodu: Bayern želi Marija Mandžukića!

S. Pašalić

Mario Mandžukić bi se mogao vratiti u redove minhenskog Bayerna, piše Sport Bild.

Hrvatski napadač nije u planovima Mauricija Sarrija u Juventusu, te su u ovom klubu jasno stavili do znanja Mandžukiću kako može potražiti novu sredinu.

Borussia Dortmund je zainteresovana da dovede igrača Juventusa koji je već odredio i cijenu za njega i ona iznosi 15 miliona eura.

Sport Bild je nedavno pisao o interesu Milionera, a sada isti list piše da je Bayern također zainteresovan za Marija Mandžukića.

Mandžukić bi prema njihovim informacijama bio zamjena za Roberta Lewandowskog, ali bi mogao igrati i na poziciji krila, što mu nije strano s obzirom da je imao tu ulogu i u Juventusu pod vodstvom Maxa Allegrija.

Bayern je u potrazi za pojačanjima, posebno na poziciji krila, a Mandžukić je navodno jedan od ozbiljnijih kandidata.

On je već igrao u Bayernu od 2012. do 2014. godine i u tom periodu postigao 48 golova za bavarski klub. S Bayernom je osvojio dva naslova prvaka Bundeslige, njemački Kup i evropski Superkup, Ligu prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gumenakita
Bayern trazi mlade igrace a ne penzionere,Mandzukic je odlican igrac ali ne vjerujem da tu ima nesto.sve su to igre novinara i menadzera
3 0
Balans
Jašta eto baš im Mario fali, lupetanja!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi