Juventus odredio cijenu za Mandžukića, sada je sve u rukama Borussije Dortmund
Mandžukić je prošle sezone zabio 10 golova

Za hrvatskog napadača nema mjesta u timu Maurizija Sarrija

Juventus odredio cijenu za Mandžukića, sada je sve u rukama Borussije Dortmund

S. Pašalić

Mario Mandžukić je definitivno da izlaznim vratima Juventusa.

Nakon dolaska Maurizija Sarrija na klupu kluba iz Torina postalo je jasno da za hrvatskog napadača više nema mjesta u ekipi.

Juventus želi dovesti Maura Icardija iz Intera pa je stoga jasno stavio do znanja Mandžukiću, ali i Gonzalu Higuainu da mogu potražiti novi klub iako niti jedan od njih dvojice ne želi napustiti ovaj klub.

Mandžukić je u Juventus stigao 2015. godine iz Atletico Madrida za 21 milion eura, a prema pisanjima italijanskih medija Juventus je sada spreman da ga pusti ukoliko Borussia Dortmund izdvoji 15 miliona eura.

Njemački klub je već duže vrijeme zainteresovan za 33-godišnjeg napadača koji je već igrao u Bundesligi za Wolfsburg i Bayern, a sada zna i koliko mora izdvojiti novca ukoliko ga želi dovesti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sejo1979
Greska velika mandzo je jos uvjek dobat igrac i zahvalan ali na zalost tako je uvjek kad dodje novi trener u klub odma uzme na zub najmanje jednog igraca u timu koji ispasta na kraju je bolje da ide jer on jos moze igrati Dortmund ako ga uzme samo mogu dobit sanjim izgubit nemaju sta
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi