Plavčić mijenja Mišu na klupi Viteza?

U seriji loših rezultata

Plavčić mijenja Mišu na klupi Viteza?

NK Vitez već pet vezanih utakmica nije okusio slast neriješenog rezultata kao ni pobjede, a zbog svega bi mogao ispaštati trener Ante Miše.

Nakon odličnog otvaranja proljetnog dijela sezone i pobjede nad Čelikom, uslijedio je niz od čak pet poraza, pa je postalo jasno da će Vitez voditi grčevitu borbu za opstanak do kraja sezone. 

Klupu Viteza bi veoma lako mogao napustiti hrvatski stručnjak Ante Miše koji je ostavku jučer i ponudio v.d. predsjednika Slavenu Gariću. 

Predsjednik i upravni odbor će do kraja sedmice odlučiti da li će pružiti još jednu šansu Miši ili će ipak na 'vruću stolicu' pokušati dovesti novog trenera. Kao idealno rješenje mnogi vide Valentina Plavčića, koji je podnio neopozivu ostavku prije samo nekoliko dana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavčić je svoje trenersko znanje učio u Vitezu i ovaj klub već vodio u nekoliko sezona. Zbog loših rezultata i neposjedovanja licence zamijenio ga je upravo Miše u prošloj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.