6

Komentari (6)

Mesa.Sabanadzovic
Vjecito kad se ovi iz zenice i tuzle naloze dobiju po usima
MANIJACI TUZLA
BRAVO !!!! UTIŠALI SMO RASPALU SLOBODANKU, PONOSAN STO SAM BIO DIO URINIRANJA U SRED TUZLE, VOLIM TE ŽELJO !!!!!!
Mirsad
Ako je nakon 1:0 stadion Tušanj eksplodirao, onda je nakon 1:4 stadion Tušanj definitivno implodirao! Željo je šampion i osvjač kupa, slaba je za njega prepreka (na Vrbasu) Krupa.
omer
Bravo za Zelju! Sa plasmanom Zeljeznicara u finale kupa, ostaje nada za FK Sarajevo da mogu nastupiti u Evropi sa cetvrtog mjesta.
Joge Poćeraj
PLAVI VOZ DOBAR SKROZ !!! tuzlaci ko tuzlaci, fukare ko fukare, nakon puno kurčenja vazda dobiju po njušci, na početku kolektivno kurčenje u 72.min kolektivni odlazak sa stadiona hahahahaha xd dobro su prosli ...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.