Karić želja Željezničara

Plavi traže zamjenu za Krpića

11

Komentari (11)

Adnanos
Nevjerovatno! Gdje su mladi igraci iz omladinskog pogona. Al i vode klubove. A savrsili na 3-4 ili 6-7 mjestu isti djavo. Neka zavrse i prvi pa sta su uradili time. Dok god ne izbace par igraca iz omladinskog milionske vrijednosti i nepocnu igrat u evropi to je jad i cemer. Umjesto da ulazu u omladinu oni placaju ove starije igrace sto nevodi nicemu. Krpic i Stilic na primjer su dobri za nasu ligu ali cemu to vodi. Niti mogu neku ozbiljnu sumu zaradit od njih niti mogu u evropu. Isto vazi i za druge klubove. Iz godine u godinu vec 15-20 godina ista stvar. Niti je i jedan klub zaradio a niti izasao u evropu. Sve se vrti na mjestu. Ko to vodi klubove i kako. Pa budala bi do sada uspjela bar nesto uradit ali ne. Koje gluposti vec godinama gledam i sta vise necu procitat. Nas fudbal je najgori u evropi i u paritetu sa ligom u Zimbambveu. Juznoafricka liga je naprednija.
ArminD
Treba iskustvo od 25 26 godina kakvi omladinci treba omladince na posudbu u prvu ligu da steknu iskustva profesionalnog fudbala
Adnanos
Mbappe, Ansu Fati, Moises Kean, Phil Foden, Nicolo Barella Hajde da vise ne nabrajam
Taceoni
Kupiti nesto mlado ima samo potražiti
casimiro
nijepoznat
Samo penzioneri u Zelji
teddy sheringham
33- godišnji napadač... To je budućnost.
ljiljan
Sjajna polusezona - 3 gola, a frajer spic
ArminD
Dobar igrac al u godinama je vec ali treba dovesti jos jednog spica mladjeg
milivoje
Loše saznajete u zadnje vrijeme!
GospodinIzSarajeva
Hahahahahahah kakva zamjena za ne povjerovati
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.