Plavi trenirali u Antaliji, sutra protiv Shkendije
Foto: Armin Herić, fkzeljeznicar.ba

Trenirali svi osim Dacića

Plavi trenirali u Antaliji, sutra protiv Shkendije

Ekspedicija Željezničara jučer je doputovala u Tursku, tačnije u Antaliju, gdje će odraditi završne pripreme za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH. 

Plavi su pod palicom šefa stručnog štaba Amara Osima danas odradili i prvi trening, a ono što raduje sve u taboru tima sa Grbavice jeste da su su svi igrači trenirali u punom intenzitetu, izuzev Semira Dacića koji ima lakšu povredu zadnje lože.

Željezničar će danas obaviti i poslijepodnevni trening u 16:00 sati (u 18 po lokalnom vremenu).

Kada su u pitanju pripremne utakmice, Željezničar prvu provjeru u Turskoj ima sutra protiv makedonske Shkendije (17:00 sati, Arena sport), a nakon toga slijede mečevi sa Vorsklom, Sochijem i Oleksandriyjom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Povratak u Sarajevo je zakazan za 12. februar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi