Plavi vrijedno rade u Livnu: Bogičević na poštedi, večeras protiv Troglava

Osim ne štedi svoje izabranike

Plavi vrijedno rade u Livnu: Bogičević na poštedi, večeras protiv Troglava

S. Mlaćo, foto: S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara u Livnu se spremaju za novu sezonu Premijer ligu. Plavi su u srijedu stigli u Livno, a za sada sve ide po planu i programu stručnog štaba.

Jutros su izabranici Amara Osima odradili novi trening, dok će večeras kombinovani tim odigrati prijateljski meč protiv Troglava.

Priliku će dobiti mlađi nogometaši, ali i defanzivac Mihail Ilić koji je stigao na probni rad i koji će se pokušati izboriti za ugovor.

Na današnjem treningu na samom početku radilo se na kondicionom planu, a nogometaši koji će večeras igrati odradili su lakši trening i brzo završili svoje jutarnje obaveze.

Sa Plavima trenira i Petar Bojo, koji je prije par dana stigao iz Mladosti i potpisao dvogodišnji ugovor, te će bar po prikazanom na treninzima uveliko pojačati konkurenciju u veznom redu.

Jutrošni trening propustio je iskusni Jadranko Bogičević koji se nalazi na poštedi, dok su svi ostali nogometaši vrijedno trenirali.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za Plave prelazni rok nije završen, pa nije isključeno da do početka sezone tim Amara Osima dobija još neko pojačanje, prije svega se to odnosi na zadnju liniju.

FK Željezničar će u Livnu boraviti do 04.07.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rajvosa1946
pripreme za bajramski turnir
15 0
Grb2
Bistroo Amareee
0 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi