Play Off poražen u Zagrebu od Medveščaka

Košarkašice Play Offa poražene šest razlike

Play Off poražen u Zagrebu od Medveščaka

Ekipa Play Off Happyja poražena je večeras na gostovanju kod Medveščaka rezultatom 75:69.

Domaće košarkašice sjajno su ušle u meč i već su nakon prve četvrtine vodile rezultatom 24:15. Ipak, ekipa Gorana Loje uspjeva se vratiti u meč i na poluvrijeme otići sa zaostatkom od dva poena (38:36).

Drugo poluvrijeme prošlo je u izjednačenoj košarci, ali su se košarkašice Medveščeka ipak bolje snašle u samoj zvršnici i uspjele upisati tijumf.

Medveščaku je ovo bila sedma pobjeda u sezoni a do nje ju je vodila Premasunac sa 26 poena. S druge strane Nikolina Babić je ubacila 28 koševa, dok je Nikolina Džebo dodala 20.

Play Off je nakon ovog meča ostao na tri pobjede, a ovo im je bio sedmi poraz u Regionalnoj ligi za košarkašice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.