10

Komentari (10)

Uber_i
Armijocrvena.da ti objasnim da ste tek dvije godine u PL vecinom ste drugoligasi kao sto ce te biti i sljedeci godina jer dijaspora nece vise slat milostinj ili sadaku.kad ovo sve procitas onda nek ti ga mama seka nena i svi tvoji bliznji popuse mrcino jedna nekulturna.
mostarac
Prvi put smo vas ugasili od 1945-1992 sad kad vas ugasimo to ce biti za vjeke vjekova...Ima Veleza ima Starog mosta nestale su u..... ko i Herceg-Bosna !!!!
pjanke.sa
Ja bih samo da se pridruzim Mostarcu i dam Uberu jednu bananu.
StarmoBregza
Uberov tata zadnji 92. prešao iz RA u U, pa mu mali za kaznu mora dežurat na Veležovom temama. Inače, Uber, jesu ti to ispali H i zarez sa tipkovnice?
Zaccheroni
I tebi je sve oprosteno uberu. Mi samo igramo lopte,volimo Velez,svoj grad i domovinu. Mozes i ti vako,budi pametan
mostarac
Ica Mucic,Drazenko Markota(Pacov),Darko Marijanovic (Forza),Danijel Prce(Cufi),Henry Topic itd....Prva ekipa RA do 1992 a od 1993 prave transfer u mali klub iz Medjugorja..Nit smo mi sta izgubili a vala nit su Medjugorci sta dobili.Sad im je prica nije ovo onaj Velez ...Pa nije se Velez njih odrekao nego oni Veleza..I jedno znam zasigurno Velez je uvijek Velez samo sto oni nisu ono sto su bili ili su se tako dobro pretvarali !!
Sarajevoboy
SAMO AGRESIVNO ROĐENI PROTIV PLASTIČARA
velez mo
Feđa majstore po pobjedu,bolji smo,srušio si sve tradicije na red dolazi i ova nama najvaznija,ti to mozes ti to znas,MUSVDG
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti