Plemiće će u Vrapčićima bodriti 250 navijača

U 13. kolu Premijer lige na rasporedu je mostarski derbi

Plemiće će u Vrapčićima bodriti 250 navijača

U subotu će u okviru 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Mostaru biti odigran gradski derbi između Veleža i Zrinjskog.

Duel mostarskih rivala uvijek je privlačio mnogo pažnje, no na veliku žalost i navijački neredi, prije, za vrijeme i nakon susreta, obilježavali su gradski derbi.

Kako bi što spremnije derbi bio dočekan u Mostaru je održan sastanak predstavnika Veleža, Zrinjskog, PU Mostar, te Grada Mostara i nakon istog su svi uvjereni da će susret proći u najboljem redu.

Stadion u Vrapčićima mogao bi biti dobro ispunjen, a Plemiće će, bar prema najavama, s tribina bodriti oko 250 navijača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba dodati i da će Velež zbog kartona biti bez Marka Nikolića, a Zrinjski bez Ivana Peke.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.