U Mostaru slave nogometaše Zrinjskog

Plemići ostali u igri za naslov

3

Komentari (3)

Salvatore Siffredi
Bernadicu, zasto si izostavio spomenuti penal za Borac u BL koji Bjelica nije svirao? Ili se pravis lud ili si glup.
Samir_pre
Maksuz sam se registrovao radi komentara. Navijač sam Želje. Ako je to cilj članka (da privuče čitatelje) uspjeli ste. Mada je ovo zadnji put da sam kliknuo na vašu stranicu. I kao navijač Želje vam iskreno želim da vječno sarađujete sa klubovima kao što je Zrinjski i da nikada više ne primaknete se mom Želji. Ipak ne mogu prihvatiti vrijeđanje inteligencije, a tekstovi koje pišete su upravo to. Žalosno je je da ste kao novinari izgubili bilo kakav vid objektivnosti, pa pod "kolumnama" ili "komentarima" kao slobodnih novinara pišete ovakve ili slične tekstove koji su direktno samo usmjereni protiv Želje. Od teksta "Kule i gradovi ubili fudbal na Grbavici" do danas imate iste tekstove i samo jednu tezu, da je Željo "kao kadetska selekcija Burundija". U međuvremenu Željo je kao nijedan klub napravio pomak u svim segmentima, i to većinom radi nejverovatne sinergije navijača i kluba. U međuvemenu Sarajevo sa investitorom nigdje, a o Zrinjskom kao političkom projektu hvalospjevi. Izgubiti 3 gola prednosti je ravno katastrofi, ali to je sport, fudbal. Za 15 dana je nova utakmica i nijedan tekst koji napišete ne može umanjiti osjećaj koji imam kada Tifinu Grbavicu pjevam sa nove istočne tribine i pratim svog ŽELJU koji je prvi na tabeli i koji će nadam se tu i ostati. Nadam se da nećete izbrisati komentar. Dva penala protiv GOŠKA?? Penal protiv Radnika za titulu?
Rigel
''Objektivni'' novinaru, kako ste samo brzo zaboravili penal za zrinjski protiv radnika iz 94 minute iz prošle sezone kojim je oteta titula Željezničaru?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti