Plisnić: Možemo ispuniti cilj i ostati neporaženi

Golman Tekstilca optimističan

Plisnić: Možemo ispuniti cilj i ostati neporaženi

M. Jakovljević

Tekstilac iz Dervente će u okviru  28. kola, doigravanja u play-offu u Ligi RS, gostovati u Etno selu Stanišić kod Zvijezde 09.

U prvom susretu Tekstilac je slavio sa rezultatom 2:0, a da su u Zvijezdi 09 motivisani da se revanširaju za poraz svjestan je i golman gostiju Dejan Plisnić. 

"U Bijeljinu idemo da se nadigravamo i da ostvarimo što bolji rezultat. Znamo kvalitete našeg rivala, a svjesni smo da su blagi favoriti i da se žele revanširati za posljednji poraz. Ova utakmica služi za prestiž i borbu za treće mjesto, tako da vjerujem da možemo ispuniti cilj i ostati neporaženi. Pobjeda bi bila podvig", kazao je golman Tekstilca Dejan Plisnić. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Na tabeli Tekstilac zauzima treću poziciju, dok je Zvijezda 09 na četvrtom mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi