Nogometaš Jedinstva pred sutrašnji meč

Pljevljak: Ako želimo u Premijer ligu, nemamo prava na kiks

Nogometaše Jedinstva nakon gostujuće pobjede nad Troglavom (0:6) očekuje duel 19. kola Prve lige Federacije BiH, u kojem će na svom stadionu sutra ugostiti Mladost. 

Ekipa našeg portala danas je posjetila trening Jedinstva, gdje je razgovarala sa ofanzivcem Rijadom  Pljevljakom, koji je s optimizmom najavio sutrašnju utakmicu. 

"Imali smo taj jedan kiks protiv Igmana na domaćem terenu koji nam se nije smio desiti i mislim da  ako želimo ostvariti ulazak u Premijer ligu da nemamo više prava na kiks, pogotovo ovdje kod nas na  domaćem terenu". 

"Radili smo cijelu sedmicu naporno, pripremali se za ovu utakmicu i ako svaki igrač  da svoj maksimum, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje“, kazao je Pljevljak za SportSport.ba, a potom  dodao:

"Svi se mi nadamo da možemo izboriti Premijer ligu, ali ima još dosta kola do kraja, dosta je bodova  u igri. Idemo utakmicu po utakmicu i mi ako budemo pravi, ja se nadam da onda možemo izboriti  Premijer ligu koju svi očekuju". 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Imamo punu podršku našeg predsjednika, načelnika opštine i naših  vjernih navijača koji nas prate iz utakmice u utakmicu i svima nam je želja da ovdje na ljeto gledamo  Premijer ligu", zaključio je Pljevljak.

Utakmica između Jedinstva i Mladosti na rasporedu je sutra od 15.00 sati, a glavni sudija će biti  Adnan Grabus iz Travnika.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.