17

Komentari (17)

Mirsad1705
Već viđeno. Ko nije gledao bar deset utakmica u La ligi Reala i bilo koga drugog, može pričati svašta. Onaj ko je vidio "penale", šakom i kapom za Real i vrlo rijetke protiv Reala, mohao se osvjedočiti o klasičnoj krađi. Uzmite Realu bodove koje je "osvojio" zahvaljujući sudijskim poklonima, pa da vidimo bi li ušli u prva 4. Sumnjam.
cccccc
Barceloni ove sezone svirano samo 5 penala, a protiv Barce 7. Barcelona ove sezone dobila 5 crvenih kartona, a samo 2 puta su oni igrali sa igračem više. Realu s druge strane suđeno duplo više penala nego Barceloni. Lako je ovako osvajati titule... Bolje je i ne osvojiti titulu, nego ih osvajati na Realov svima poznat način...
Mehaga
samo kmecite.....hahahha,eto barcelona ce bit prvak pored reala hahahahhahaa,kmeee.kmeee.kmeee
Tahir
Lopta bila na pola terena a igrac bilbaoa bio u ofsajdu
dinass
Sljivak ti si strucnjak za Diletu i ostale kurave,pusti se ti sinko fudbala,nije to za tebe
red devil mo
Sjetite se crvenog Perotiju u Romi neki dan. Čovjek driblao i u raskoraku protivniku stao na nogu. Bez namjere kao i ovo.
YouTalkinToMe
Nije bilo potrebe za ovakvom pomoci sudija u svakoj utakmici, barcelona isvakako lose igra, mogli su osvojiti ligu i bez sudija a ne na ovakav nacin. Ali sta je sigurno , sigurno je.
BobPaisley
...k*rac od lige...svako kolo penali Realu i Barceloni...sreca pa je VAR uveden u LP inace bi im i tamo izmisljali penale i sudili na stetu protivnika kao nekada...ovako ce se nacekati na sljedeci trofej i jedni i drugi,jer posteno nista ne znaju osvojiti...
Ribery
Upravu si al ovima haman ni VAR ne moze nista.
BobPaisley
@Ribery ...u Spaniji ocito ne moze.
cccccc
Barceloni ove sezone svirano samo 5 penala, a protiv Barce 7. Baš se Barci sviraju penali... kako da ne
cccccc
Barceloni ove sezone svirano samo 5 penala, a protiv Barce 7. Barcelona ove sezone dobila 5 crvenih kartona, a samo 2 puta su oni igrali sa igračem više. Realu s druge strane suđeno duplo više penala nego Barceloni. Lako je ovako osvajati titule... Bolje je i ne osvojiti titulu, nego ih osvajati na Realov svima poznat način.
Ribery
Znam da se drukčije sudi velikim klubovima al ovo je pretjerano gotovo svaku utakmicu penal.
Sloboda
Svaka tekma penal za real, dajte im trofej ? odmah
realno_govoreci
Šljivak kmeeeeeeeeeeeee. Titula je gotovaaaaa Kmeeeeeee
user1582360326
Hahaha kakav penal za atletiko pa ramos se sam spotakao
rodjeni95
Kako ce ovaj drugi svirat Bgt penal hahaha Poceo si i ti srat Sljivak
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.