Po koga Galliani ide u Madrid?

Milanu trebaju nova imena

Po koga Galliani ide u Madrid?

Edmir Škorić

Milan želi na ljeto da angažuje hrvatskog napadača Marija Mandžukića-

Dopredsjednik Milana Adriano Galliani ima više razloga da otputuje u Madrid.

Galliani će pokušati nagovoriti Carla Ancelottija da se vrati u Milan ako dobije otkaz u Real, a zatim mu je cilj da potpiše Mandžukića.

“Nisam rekao da ću se sastati s Ancelottijem. U Madridu me čekaju dvojica prijatelja koji su igrali finale Lige prvaka”, rekao je Galliani, dodavši:

Potražite više informacija na temu Serie A:

“Moramo Milan podići na noge. Tužni smo kad ga vidimo ovako na sredini tabele. Mandžukić živi u Madridu, a blizu su Jackson Martinez i Kondogbia. Mogao bi u putu i stati”.

Jasno, svi ti igrači na meti su Rossonera, koji očito imaju dobar budžet za ovo ljeto, pa je očekivati neka vrhunska pojačanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.